Premiär! 2008-06-21
Nu är det dags! Vi samlar alla vänner och bekanta och kör en riktig heldagsgrill! Helgrillad "ölburkskyckling" som vi marinerat flera dygn i förväg, kryddiga spare ribs, majskolvar, majsbröd i gjutjärnspanna, det mesta som behövs för en riktigt härlig barbeque. Vi eldar i grillen hela förmiddagen och slänger in kyckling och ribs nästan fyra timmar innan det är dags att käka. När det närmar sig middagsdags penslar vi med glaze för att få en smarrig yta på köttet.
Resultatet är fantastiskt mört och smakrikt, bättre än vi någonsin kunnat hoppas!
Kommentarer
Postat av: Benneth
Vilket toppen jobb ni har gjort, ser kanon bra ut.
mvh/Benneth
Postat av: Pierre
Hej
Jag är helt frälst.. tar ni beställningar?
//Pierre
Postat av: Christer Wikström
Vilket jobb! Jättefin. Kul att se hela arbetet i bloggen.
/Christer Wikström (kusinen)
Trackback